Budi korak ispred!

19. i 20. decembar 2020.

Besplatna dvodnevna online radionica ličnih i profesionalnih vještina

SSA and others

About

Šta je Soft Skills Academy Sarajevo LITE?

Dvodnevna zimska online edicija radionice za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina za studente svih fakulteta u BiH. Radionica za cilj ima podsticanje studenata na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Ko može učestvovati na Soft Skills Academy Sarajevo LITE?

Priliku za učešće na ovoj radionici ima 30 ambicioznih studenata koji su se istakli svojom motivacijom za učešće, ali i u radu u nevladinim organizacijama.


Zašto se prijaviti?

Po završetku radionice svi učesnici dobijaju certifikat i CV suplement. Studeni imaju priliku steći nove vještine, ali i poboljšati već postojeće, odnosno aktivno raditi na svom samopouzdanju i samosvijesti.


Dodatne informacije vezane za ovaj događaj

Rok za prijave
Prijave traju do 05.12.2020. godine
Organizacija
SSA iza sebe ima devet uspješnih edicija, mnoštvo zadovoljnih participanata i veliki broj zadovoljnih saradnika
Gdje?
Online
Treninzi
Treninge drže certificirani soft skills treneri iz svih dijelova Evrope
Kada?
19. i 20. decembar 2020. godine
Cijena
Apsolutno besplatno, dovoljno je da se naoružate osmijehom i dobrim raspoloženjem

O EESTEC-u

Osnovano 1986. godine u Eindhovenu (Nizozemska), Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC (eng. Electrical Engineering STudents’ European assoCiation) je neprofitna, nevladina, nepolitička organizacija čija je misija i vizija ujediniti studente elektrotehnike širom Evrope, radi postizanja vrhunca u njihovom akademskom i socijalnom životu.

Cilj EESTEC-a

Jedan od najvažnijih ciljeva Udruženja je, kroz organizaciju velikog broja visokokvalitetnih projekata, omogućiti studentima da razvijaju svoje društvene i profesionalne sposobnosti, ali i da upoznaju studente i ugledne poslovne ljude iz svih dijelova Evrope.

LC Sarajevo

Jedan od najvažnijih ciljeva Udruženja je, kroz organizaciju velikog broja visokokvalitetnih projekata, omogućiti studentima da razvijaju svoje društvene i profesionalne sposobnosti, ali i da upoznaju studente i ugledne poslovne ljude iz svih dijelova Evrope.

Putovanja i razmjena iskustava

Razmjena ideja i iskustava iz oblasti elektrotehnike i kompjuterskih nauka te unapređenje tehničkog znanja studenata elektrotehnike omogućeno je kroz stručne radionice, razmjene, stručne prakse i slične aktivnosti u organizaciji različitih lokalnih komiteta. Studenti imaju priliku da posjete bilo koji od gradova u kojima EESTEC ima lokalni komitet te se upoznaju sa kulturom i običajima države u kojoj borave. U toku boravka u drugim gradovima stvaraju prijateljstva, koja su često za čitav život.

SSA LITE - Winter 2020 Premium partner
SSA LITE - Winter 2020 Partneri