12.2.

Budite dio fantastičnih radionica - prijave za SSA 2022. su zvanično otvorene!

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti ovogodišnju, desetu po redu, Soft Skills Academy radionicu!

Za razliku od takozvanih hard skills vještina koje se mogu dokazati i mjeriti, soft skills su nemjerljive. Međutim, ono što je bitno naglasiti jeste da se soft skills vještine mogu unaprijediti i naučiti! Veliki broj istraživanja ukazuje na važnost razvoja neformalnih vještina. Istraživanja Univerziteta Harvard i Fondacije Karnegi pokazuju da uspjeh u poslu zavisi 85% od razvijenosti soft skills vještina, a svega 15% od tehničkih znanja.

Uprkos COVID-19 pandemiji, radionica će biti održana i ove godine uživo od 25. do 27. marta, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a sve što trebate uraditi jeste napisati motivaciono pismo i dostaviti putem zvanične web stranice projekta www.softskillsacademy.ba. Prijave su otvorene do 4. marta 2022. godine. Po završetku prijava odabrano će biti 40 studenata koji su se istakli svojim motivacionim pismom, te će oni dobiti priliku učešća na ovogodišnjoj Soft Skills Academy Sarajevo radionici!

Pozivamo sve zainteresovane studente da ne propuste priliku samo zbog straha od nepoznatog, te da budu dio ovogodišnje Soft Skills Academy priče!

Budite korak ispred!

Copyright (C) EESTEC LC Sarajevo 2024